Tilst Skole står for Livsglæde - Engagement - Tillid

SOMMERFERIE 2015

Kontaktpersoner i tilfælde af utilsigtede hændelser i sommerferien 2015

Ann Brix Søndergaard den 11-06-2015
    Tilst skole har fået en hjertestarter.
    Kære Forældre.
    Vi har fået endnu en hjertestarter. Den nye hjertestarteren hænger på gavlen af A bygningen ud mod p.pladsen ved siden af indgangsdøren, Den hænger ude så den er tilgængelig for alle hele døgnet.
    Hjertestarteren er doneret fra TrygFonden, og samtidig bliver skolen certificeret ”Du kan redde liv”-skole. Vi har registreret hjertestarteren på hjertestarter.dk, så den er synlig for alle inkl. det sundhedsfaglige personale hos 1-1-2.
    Alle elever i 7.-9. klasse bliver fremover undervist i livreddende førstehjælp hvert skoleår, og udvalgte lærere har været på kursus i livreddende førstehjælp, så de er rustet til at undervise eleverne.
    Vi håber, at vi med dette initiativ fremover kan være med til at sikre, at flere overlever hjertestop uden for hospital.

Med venlig hilsnen
    Ann Brix Søndergaard