Anette Poulsen den 13-11-2018
    Kære alle

I uge 50 har 8. og 9. årgang projekt-uge og de laver fremlæggelser mandag/tirdag i uge 51.
    Da dette både påvirker elever- og lærerskemaer vil valgfag være aflyst begge gange.

Vh.
    Anette Poulsen
    Viceskoleleder
    Anette Riis den 29-10-2018
    Vedr. skoleindskrivning af børn årgang 2013 og skolegangsudsatte børn årgang 2012

I anledning af at der er digital skoleindskrivning i perioden 23/11-31/12 inviterer Tilst Skole til følgende arrangementer:

Informationsmøde d. 21. november kl. 17.00-18.30.
    Her informeres generelt om skolen og om dagligdagen i børnehaveklasserne og i SFO.

Cafeaftener d. 29. november og d. 13. december - begge dage i tidsrummet 16.00-17.00
    Disse to dage lægger skoleleder Lone Jørgensen og indskolings- og SFO leder Rami Sverdlin op til direkte dialog.

Alle 3 arrangementer vil finde sted i skolens Multirum.

Yderligere information om de nævnte arrangementer er fremsendt til relevante forældres e-boks.

På skolens hjemmeside vil der i selve indskrivningsperioden (se ovenfor) være et aktivt link til den digitale skoleindskrivning. Selve indskrivningen vil  kræve brug af Nem-id.

• Anette Riis den 06-08-2018
    Suspension af det frie skolevalg på skolens 3. og 6. årgange

Som det fremgår af vedhæftede skrivelser, er Tilst Skoles 3. og 6. årgange bevilget suspension af det frie skolevalg i perioden 1. august 2018 til 31. januar 2019.

Det er dog fortsat muligt for tilflyttere til Tilst at ansøge om optagelse. Det samme gælder for børn, som udsluses fra modtageklasse til Tilst Skole (distriktsskole).

Eventuelle spørgsmål til ovenstående kan rettes til skolens kontor.

Kantinen på Tilst Skole

Følg os på Facebook